Vínové pečivo na sladko
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hladká múka
1
ks
Hera
7
PL
biele víno
ks
vanilkový cukor a práškový cukor na obalovanie
postup
1.
Z múky, tuku a vína vypracujeme cesto, ktoré necháme v chladničke odstáť, hoci aj jeden deň.
2.
Z cesta vykrajujeme koláčiky rôznych tvarov, ktoré dáme piecť do vyhriatej rúry na cca 18O st. pár minút.
3.
hneď po upečení ešte horúce obaľujeme v zmesi vanilkového a práškového cukru.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vlastina1952
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.