Pridať recept

Zeleninová omeleta

dobruchut

ingrediencie

3 ks
vajce (žĺtko a bielko)
1 šálka
mlieko
1 ks
paprika
1 ks
paradajky (očistené a pokrájané na malé kúsky)
ks
soľ
ks
bazalka
ks
masť / olej

postup

Moja prvá omeleta

1.

Zeleninu nakrájame na drobno.

 
2.

Vajcia rozšľaháme so štipkou soli. Potom pridáme za hrnček mlieka a šľaháme znova.

3.

Na panvicu pridáme masť alebo olej a necháme rozpáliť. Potom pridáme na drobno nakrájanú zeleninu spolu s bazalkou. Restujeme...

4.

Následne podlejeme zmesou vajec a mlieka. Zakryjeme pokrievkou, dokiaľ to nebude hotové...

5.

Podávame so zeleninovou oblohou a chlebom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.