Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
cvikla
1
balíček
rukola
1
ks
syr parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
hrstí
vlašských orechov „Naše BIO“
4
PL
olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
6
ks
červená reďkovka
podľa chuti
soľ, čierne korenie
4
ks
celozrnné pečivo
postup
VYSKÚŠAJTE CHUTNÝ RECEPT S BILLOU!
1.
Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom.
2.
Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.