Pridať recept

Vegánska krupičná kaša

dobruchut

ingrediencie

200 ml
kokosové mlieko
2 PL
kukuričná krupica
1 PL
trstinový cukor

postup

Dáme variť kokosové mlieko, ked začne vrieť, pridáme trstinový cukor a postupne pridávame kukuričnú krupicu. Ked je kaša hustá, može sa podávať.Na povrch kaše som postrúhala 70% horkú čokoládu.Fotku som nestíhla spraviť, pretože som hned kašu zjedla.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
2 vegánske polievky na zahriatie a relax
Vyskúšajte tieto fantastické polievky, upokoja vašu myseľ a rozohrejú telo.
Zimná krupicová kaša bez lepku, cukru a laktózy
Zima v kuchyni vôbec nemusí byť bezfarebná. Nám farby chutia už od rána, začíname vždy so smoothie. Cez...
Pohankovakasa
Raňajkové recepty od Henriety Peškovičovej
Henrieta Peškovičová pre vás varí, rawí a pečie dobroty od výmyslu sveta v rámci projektu Varíme s Henrietou...
Vegan burger
Dopyt po rastlinných náhradách mäsa rastie: S vierohodným dochucovaním pomáha aj umelá inteligencia
Výroba vegetariánskych hamburgerov zažíva rozmach. Toto rýchlo sa rozvíjajúce odvetvie priemyslu využíva aj...
Polenta, kukuričná kaša
Jedlo chudobných, ZAMEŠKA (Kuľaša)! Tento recept dnes už takmer nikto nerobí, pritom je to najväčšia pochúťka! Tri suroviny, 5 minút a večera je na stole!
Na to, aby ste nasýtili celú rodinu nepotrebujete siahodlhý zoznam surovín. V tomto prípade vám stačia 3 a celá...