Pečené hovädzie na rozmaríne
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzia roštenka
1
PL
rozmarín mletý
podľa chuti
olej, soľ, bujón
4
ks
čierne korenie (celé)
postup
Roštenku v celku jemne naklepeme, potrieme olejom, osolíme a posypeme rozmarínom. Necháme odležať 1 deň. Potom ho dáme na pekáč, podlejeme vodou, pridáme bujón a korenie. Prikryjeme alobalom a pečieme v rúre asi 1 hodinu. Potom odokryjeme a necháme ešte asi 20 minút piecť. Počas pečenia polievame výpekom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.