Pridať recept

Ryba so smotanovou omáčkou a hubami

Fish in Creamy White Wine Mushroom Sauce
Zdroj: iStockphoto

ingrediencie

g
ryba
2 dl
smotana
2 PL
tuk
2 hrste
pokrájané hríby
1 ks
nakrájaná malá cibuľa
1 PL
petržlenová vňať
1 ks
šťava z citróna

postup

1.

Upravenú rybu osolíme a pokvapkáme citrónom. Na panvici roztopíme maslo, vložíme rybu, prikryjeme a dusíme asi 5 minút. Dusené ryby vyberieme lopatkou a udržíme v teple.

 
2.

Do oleja základu vložíme pokrájanú cibuľu, hríby, petržlenovú vňať, dochutíme koreninami a dusíme do mäkka. Nakoniec prilejeme kyslú smotanu a prevaríme. Dusenú rybu na tanieri polejeme smotanovou omáčkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať