Mrkvová nátierka s chrenom
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
mrkva
150
g
zeler
50
g
chren
120
g
jablko
100
g
majolenka
1
ks
citrón
štipiek
cukor
podľa chuti
soľ
postup
Zeler, mrkvu a chren postrúhame na jemnom strúhadle. Očistené jablká rozrežeme na tenké plátky a vo vlastnej šťave ich domäkka podusíme. Vychladnuté pridáme k postrúhanej zelenine. Ochutíme soľou, citrónovou šťavou a kôrou z dobre umytého citróna. Nakoniec vmiešame majonézu alebo majolku.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.