Mango tortička
4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
BeBe
50
g
rozpustené maslo
2
ks
zrelé mango
2
PL
citrónová šťava
100
g
kryštálový cukor
250
g
jemný tvaroh
150
g
smotana na šľahanie
20
g
prášková želatína
postup
1.
Želatínu pripravíme podľa návodu na obale. Keksy pomelieme na prach, zmiešame s maslom a zmes natlačíme na dno obručí tak, aby zostali čisté. Utlačíme lyžičkou.
2.
Tvaroh rozmixujeme na krém. Mango očistíme a spolu s citrónovou šťavou rozmixujeme na pyré. Pridáme cukor a zmes privedieme k varu. Odstavíme ju, želatínu zahrejeme a vmiešame ju k mangu. Keď je táto zmes chladná, postupne ju pridávame k tvarohu. Nakoniec vmiešame tuhú šľahačku.
3.
Mangovú zmes navrstvíme na sušienkový základ a tortičky uložíme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.