FOTORECEPT: Čerešňovo-pudingový kysnutý koláč
24
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hladká múka
65
g
cukor
250
ml
mlieko
125
g
maslo
1
balíček
sušené droždie droetker
1
štipka
soľ
400
ml
mlieko na puding
2
PL
cukor na puding
1
balíček
pudingový príšok DrOetker čokoládový
1
pohár
zavárané čerešne
postup
Dobrý koláčik.
1.
Do pekárničky dáme suroviny. Pridáme kvások, ktorý sme si pripravili z mlieka, droždia a cukru.
2.
Pustíme program na miesenie. Cesto necháme riadne vykysnúť...
3.
...cesto preložíme na plech rovnomerne.
4.
Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Ten dáme na cesto, nepravidelne. Kompótové čerešne zlejeme a dáme na puding.
5.
Pečieme vo vyhriatej rúre cca 30 minút na cca 200 st.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.