Pridať recept

Ihly s lososom a tuniakom

2
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
tuniak
200 g
losos
2 PL
olivový olej
1 PL
citrónová šťava
1 PL
worčestrová omáčka
1 PL
dijonská horčica
1 štipka
tymian
1 KL
sušené bylinky
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Ryby umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kocky. Vložíme ich do marinády pripravenej z oleja, citrónovej šťavy, horčice, worčestrovej omáčky, tymianu, byliniek, soli a mletého čierneho korenia. V tejto marináde ich necháme aspoň pol hodiny.
 
2.
Na štyri ihlice striedavo napichujeme kocky lososa a tuniaka. Špízy vložíme na gril a z oboch strán upečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Letný obed aj večera: Takto budú špízy vždy šťavnaté! Nemusím vyťahovať gril a všetci sa pýtajú, ako je
Letný obed aj večera: Takto budú špízy vždy šťavnaté! Nemusím vyťahovať gril a všetci sa pýtajú, ako je možné urobiť tak lahodné mäsko
Výborné recepty na farebné špízy, po ktorých si oblížete všetky prsty, také sú dobré. Vyberte si z našej...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
Ruska kuchyna
Ruská kuchyňa
Najväčšia krajina sveta je nám všetkým dobre známa nie len vďaka politickému vplyvu, ktorý ďaleko presahuje...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...