Pridať recept

FOTORECEPT: Zeleninový nákyp

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

biely jogurt
brokolica, mrkva s hráškom
4 ks vajcia
tavený syr črievko
syr (plátky)
korenie, soľ

postup

Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
 
1.
zeleninu najprv uvaríme v osolenej vode asi 15 min.
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
 
2.
zmiešam jogurt, vajcia, soľ, korenie-podľa chuti, syr z črievka
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
3.
dám zeleninu do vymastenej (maslom) zapekacej misy, na to zmes z jogurtu a syra, zamiešam..
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
4.
na vrch naukladám plátky syru a dám zapiecť, podľa toho kto má akú rúru, ja mám staršiu plynovú na stupnici je 5-maximum, neviem kolko stupňov to je :-) 15 min. som piekla zakryté, potom som odkryla aby sa zapiekol syr ďalších 15 min.
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
5.
a tu je výsledok
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
6.
je to mňamka, ♥
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: tonyahawk
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Zapekané cestoviny
12 vecí, ktorým sa vyhnúť pri zapekaní a 12 overených receptov na zapekané dobroty
Máte radi zapekané jedlá, ale stále sa vám nedaria tak, ako ich poznáte z reštaurácie či od rodičov? Hoci...
Zapekaný kastról
Máme pre vás recept na ZAPEKANÝ KASTRÓL a iné perfektné nápady na nové jedlá zo zvyškov z Vianoc
Pred Vianocami ľudia vo veľkom nakupujú a vianočné menu vystačí pre pol armády. Zvyšky by ste však nikdy...
Ako variť zeleninu, aby nestratila farbu? Pozrite si tieto triky
Ako variť zeleninu, aby nestratila farbu? Pozrite si tieto triky
Varenie zeleniny je neoddeliteľnou súčasťou prípravy polievok, druhých chodov na obed alebo chutných večerí...