FOTORECEPT: Čučoriedkovo-rebarborový koláč
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
150
g
práškový cukor
500
g
polohrubá múka
1
ks
kypriaci prášok
2
ks
vajcia
3
PL
kakao
200
g
Hera
štipiek
soli
1,5
dl
biely jogurt
Plnka
250
g
tvaroh
podľa chuti
čučoriedky
podľa chuti
rebarbora
2
ks
Vanilínový cukor Dr.Oetker
2
PL
kryštálový cukor
1
ks
vajce
1/2
balíček
Zlatý klas Dr.Oetker
postup
1.
Rebarboru umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a posypeme vanilínovým cukrom Dr. Oetker, necháme chvíľu postáť.
3.
ktoré rozdelíme na polovicu. Menší plech vymastíme a vysypeme múkou, prvú polovicu cesta rozvaľkáme a dáme na plech.
4.
Pripravíme si plnku zmiešaním všetkých ingrediencií, pridáme čučoriedky a rebarboru.
6.
a prikryjeme ju druhou polovicou cesta, popicháme vidličkou. Pečieme pri teplote 180-200 stupňov cca 25 minút, treba sledovať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.