Osmažená polenta s hubami
6
porcií
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
dubáky
2
strúčiky
cesnaku
6
PL
olivový olej
1
podľa chuti
soľ
1
podľa chuti
mleté čierne korenie
2
PL
tymian
2
poháre
olej
6
plátkov
polenta
postup
1.
V studenej tečúcej vode umyjeme huby a osušíme ich papierovou vreckovkou. Stopky oddelímeod hlávok a každé zvlášť pokrájame. Na olivovom oleji dozlatista osmažíme cesnak. Primiešame stopky a 5 minút smažíme.
2.
Potom pridáme hlávky a premiešame. Osolíme, okoreníme, pridáme tymian a ešte 5 minút posmažíme.
3.
Rozpálime olej a osmažíme dozlatista polentové rezy z oboch strán. Potom na každý naložíme huby a podávame horúce.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.