Kávová barbecue omáčka na grilovanie
125
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
kečup
2
hrnčeky
silná čierna káva
1
hrnček
ocot
1
hrnček
hnedý cukor
1
KL
cesnak sušený
1
KL
soľ
1/2
KL
mleté čierne korenie
postup
1.
Do hrnca nalejeme kečup, silnú čiernu kávu, ocot, pridáme hnedý cukor, sušený cesnak, soľ a mleté čierne korenie. Zmes v hrnci privedieme k varu a potom na miernom ohni varíme približne 2 hodiny, kým sa nevyparí polovica zmesi.
2.
Táto omáčka je vhodná na grilovanie rebier a používa sa ako marináda.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.