Bravčová krkovička na starodávny spôsob
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
čerstvé bylinky
trochu
ďumbier
3
strúčiky
cesnaku
150
ml
svetlé pivo
3
PL
masť
1
ks
cibuľa
postup
1.
Mäso pokrájame na kocky a vložíme do misky. Posolíme, pridáme posekané bylinky, nadrobno pokrájaný čerstvý ďumbier, pretlačený cesnak a zalejeme pivom. Necháme na chladnom mieste odležať 2-4 hod.
2.
Na masti opražíme pokrájanú cibuľu. Pridáme odležané mäso a vo vlastnej šťave pomaly dusíme domäkka. Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.