Pridať recept

Vývar z kôrovcov

ingrediencie

500 g
rak
250 g
mrkva
50 g
zeler
50 g
pór
50 g
šalotka
2 ks
cesnakové strúčiky
2 ks
paradajka
2 PL
olej
2 cl
koňak
20 g
maslo
1 ks
bobkový list
1 ks
klinček
3 ks
borievky
1 vetvička
tymian
1 vetvička
estragón
50 g
paradajkový pretlak

postup

Raky premyjeme a nasekáme. Opražíme ich na oleji, polejeme koňakom a dáme nabok. Zeleninu nakrájame a speníme na masle, osolíme, okoreníme, pridáme pretlak a podusíme 2 minúty. Pridáme raky, zalejeme 1,5 l vody a varíme asi 45 minút. Nakoniec všetko prepasírujeme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať