Jahňací vývar
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
cibuľa
100
g
zeler
200
g
mrkva
4
PL
olej
1
kg
jahňacia hruď
2
kg
jahňacie kosti nasekané
2
ks
cesnakové strúčiky
50
g
mrkva
50
g
pór
50
g
petržlen
50
g
zeler
2
vetvičky
petržlenová vňať
2
vetvičky
tymian
postup
Rúru zohrejeme na 200°C. Na pekáči rozpálime olej a dáme nakrájané mäso, kosti, nakrájanú zeleninu a cibuľu. Vložíme do rúry a pečieme 20 minút. Všetko potom dáme do hrnca, zalejeme 4 l vody a dáme variť. Pridáme cesnak bylinky. Vývar varíme 4 hodiny. Hotový prelejeme cez sitko.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.