Karamelová zmrzlina s javorovým sirupom
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
kondenzované mlieko
1/2
KL
javorový sirup
1/2
hrnček
karamelová tyčinka
500
ml
smotana na šľahanie
trochu
karamelový toping
postup
1.
Mixérom najskôr vo vhodnej mise vymiešame kondenzované mlieko s javorovým sirupom. Potom primiešame nadrobno nakrájanú karamelovú tyčinku (prípadne karamelky) a zľahka vmiešame tuhú vyšľahanú smotanu.
2.
Hotovú zmes na zmrzlinu vložíme do vhodnej nádoby a karamelovú zmrzlinu vložíme aspoň na 4 hodiny do chladničky. Podávame s karamelovým topingom.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.