Cestoviny s pečeným baklažánom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
baklažán
1
ks
polotučný tvaroh
1
balíček
cestoviny
1
pohár
sušené paradajky v oleji
1
zväzok
cesnaku
1
ks
chilli paprička
olivový olej
korenie
soľ
čerstvá bazalka
postup
1.
Umyjeme baklažány a nakrájame na kocky. Na plátky nakrájame strúčiky cesnaku, chilli papričky zbavíme semienok a nakrájame nadrobno.
2.
Plech vyložíme papierom na pečenie a všetko naň rozložíme, zalejeme olivovým olejom, okoreníme, osolíme a premiešame. Pečieme v rúre vyhriatej na teplote 200°C približne pol hodiny.
3.
Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Zlejeme ich, necháme odkvapkať a vložíme do misky. Pridáme pokrájané sušené paradajky, bazalku a prisypeme upečenú zmes baklažánov.
4.
Všetko spoločne premiešame, rozdelíme na jednotlivé porcie a na každú pridáme niekoľko lyžíc tvarohu na ozdobu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.