Rybací vývar - ucha
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hrebenačky a ostriežky
30
g
kaviár
20
g
petržlen
20
g
zeler
40
g
cibuľa
podľa chuti
soľ, celé korenie, petržlenová vňať
postup
1.
Vypitvané ryby vložíme do studenej vody a dáme variť. Keď začne vrieť, odstránime penu, pridáme nakrájanú zeleninu, soľ, korenie a varíme asi 40 minút. Hotový vývar precedíme.
2.
Na dno misky rozotrieme kaviár, zalejeme trochou vývaru, zamiešame a vlejeme do vývaru a povaríme. Hotové odstavíme a podávame ozdobené vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.