Kokosový dezert s broskyňami
3
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
broskyňový kompót hmotnosť po odkvapkaní 240 g
100
ml
šťava z kompótu
trochu
šťava z 12 citróna
1
balíček
Tortové želé číre Dr.Oetker
1
balíček
Creme Olé s kokosovou príchuťou Dr Oetker
300
ml
polotučné mlieko
Na ozdobu
50
g
strúhaná čokoláda
Ešte potrebujeme
3 poháre
ponorný mixér
elektrický ručný šľahač
postup
1.
Na prípravu dezertu necháme na sitku odkvapkať kompót a šťavu pritom zachytíme. Broskyne rozmixujeme ponorným mixérom.
2.
Do kastrólika nalejeme šťavu z kompótu. Pridáme šťavu z citróna, rozmixované broskyne a tortové želé a asi 1 minútu povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť.
3.
Creme Olé pripravíme s mliekom podľa návodu na obale.
4.
Do pohárov striedavo nanesieme broskyne, Creme Olé a strúhanú čokoládu.
5.
Odložíme do chladničky.
6.
Tip: : Namiesto broskýň môžeme použiť aj iné zavárané ovocie, napr. ananás.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.