Cheesecake cake pops - syrové lízanky
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
piškóta
1
téglik
krémový syr Philadelphia
podľa chuti
cukor
1/4
téglik
džem
1
balíček
biela čokoláda
trochu
jedlé ozdoby
postup
1.
Upečenú piškótu nastrúhame. Postupne pridávame krémový syr a džem. Množstvo všetkých surovín vždy záleží na veľkosti a suchosti piškóty.
2.
Pomocou vidličky alebo šľahača vymiešame lepivé cesto, z ktorého sa jednoducho budú tvarovať guľky. Tie nemôžu praskať ani sa drobiť, lebo nám nebudú držať na špajdli.
3.
Z cesta robíme guľky, ktoré vložíme na cca hodinu do mrazničky, alebo na cca 3 hodiny do chladničky.
4.
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Namočíme do nej špičku špajdle a zapichneme ju opatrne do guľky, maximálne však do jej polovice. Takto pripravené guľky vložíme opäť do chladničky stuhnúť.
5.
Čokoládu opäť zohrejeme a postupne v nej obaľujeme všetky guľky. Ozdobíme ich jedlými ozdobami a zapichneme do polystyrénu aby čokoláda na cake pops úplne uschla.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.