Mrazený karfiol
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
karfiol
4
KL
soľ
3
litre
voda
postup
1.
Karfiolovú ružicu rozdelíme na jednotlivé stredne veľké nerozdrobené kúsky s priemerom 2,5 až 3 cm.
2.
Tieto časti ponoríme na 30 min. do slaného roztoku, ktorý pripravíme rozpustením 4 až 5 KL soli v 3 l vody. Po tomto čase karfiol opláchneme, necháme odkvapkať a predvaríme 3 min. vo vriacej vode.
3.
Po vychladnutí a odkvapkaní karfiolové ružičky plníme do vreciek. Vo vnútri obalov nemusíme nechávať vzduchovú medzeru. Mrazíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.