Žemľové knedle s údeninou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
údený bravčový bôčik
40
g
masť
300
g
žemľa
1
ks
vajce
2,5
dl
mlieko
100
g
krupicová múka
podľa chuti
soľ, korenie,
postup
Uvarený, vychladnutý bôčik pokrájame na malé kúsky. Pridáme na kocky pokrájané žemle, opražené na masti a navlhčené mliekom, vajce, soľ, korenie, múku a dobre premiešame. Z masy robíme knedle, ktoré varíme v osolenej vode 8 - 10 minút. Po uvarení ich popicháme, aby sa nezrazili.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.