Pražská omeleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
vajce
trochu
soľ
trochu
mlieko
podľa chuti
zelený hrášok
podľa chuti
dusená šunka
trochu
masť
postup
Omelety z vajec pripravujeme tak, že rozbijeme celé vajíčka, rozšľaháme ich s trochou soli a mlieka alebo smotany, primiešame k nim hrášok a nadrobno nakrájanú šunku a takto pripravenú zmes nalejeme na rozpustenú masť v panvici. Pečieme zvoľna za stáleho miešania a až po zhustnutí necháme pripiecť ako palacinky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.