FOTORECEPT: Karí kura s pečenou mrkvou a zemiakmi
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
mrkva
500
g
zemiaky
500
g
kuracie prsia
1/2
dl
sójová omáčka
2
KL
kari korenie
1/2
dl
voda
postup
1.
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na mesiačiky. Mrkvu tiež ošúpeme a nakrájame na väčšie kusy. Polejeme trošku sójovou omáčkou a pridáme 1KL karí korenie.
2.
Na to uložíme umyté kuracie prsia, polejeme 0,5dl sójovou omáčkou a posypeme 1KL karí korením.
3.
Zeleninu podlejeme 1dl vody a pečieme zakryté cca 40 min. pri 240 stupňoch.
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.