Pridať recept

Šalát z reďkoviek

dobruchut

ingrediencie

400 g
reďkovka
voda
soľ
cukor
ocot
1 PL
olej

postup

Očistené, umyté reďkovky postrúhame na tenké plátky. V troške vody rozmiešame soľ, cukor, ocot, olej a nalejeme na pripravené reďkovky.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Už žiadne zvädnuté reďkovky: Naložte ich do pohárov
Reďkovky v slanom alebo sladko-kyslom náleve vás celkom určite prekvapia svojou delikátnosťou.
Reďkovky
Ako skladovať reďkovky?
Reďkovka je neustále smädná a rýchlo vysychá. Ako čo najdlhšie udržať skvelú chuť a čo najviac živín...
Reďkovkový manuál – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto zelenine
Reďkovkový manuál: Všetko, čo by ste mali vedieť o chrumkavých reďkovkách
S príchodom jari už začínajú rozkvitať aj naše záhradky, ktoré nám prinášajú prvé čerstvé domáce...
Týmto rastlinám sa darí aj na jeseň: Sadenie ešte nekončí
Týmto rastlinám sa darí aj na jeseň: Sadenie ešte nekončí!
Niektoré odrody zeleniny a šalátu ešte len teraz čakajú na svoje zasadenie. Týmto rastlinám sa darí aj...
Smotanová polievka s reďkovkou
Reďkovka
Reďkovky pochádzajú z oblasti Blízkeho Východu. Niektoré zdroje však tvrdia, že majú pôvod v Japonsku. Na...