FOTORECEPT: Rizoto
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
mäso z lopatky
1
ks
cibuľa väčšia
1
PL
bravčová masť
soľ
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
črvena paprika mletá
400
g
ryža
mrkva
hrášk
sterilizovaná kukurica
postup
Na rizoto používam mäsko hlavne z lopatky, či bravčové alebo hovädzie.
6.
Medzi tým si na troche oleja opražím ryžu do sklovitá,troška ju osolím./ryžu si vždy dám do hrnčeka,lebo potom sa mi lepšie pridáva voda./
11.
a aj so šťavou pridám k ryži,zamiešam a nechám ešte aspoň10 min na miernom ohni variť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.