Bravčové karé na cesnaku
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
bravčové karé
2
PL
horčica
10
strúčikov
cesnaku
trochu
olej
125
ml
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Plátky bravčového karé umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, mletým čiernym korením a mäso z jednej strany potrieme horčicou a prelisovaným cesnakom.
2.
Položíme ho tou potretou stranou na rozpálený olej v panvici a opečieme do zlatista. Potom mäso obrátime a opečieme aj z druhej strany. Prilejeme vodu a na miernom ohni ho dusíme domäkka.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.