Rôzne plnky do makaróniek pokračovanie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Plnka z arašidového masla:
200
g
arašidové maslo
2
PL
krémový syr
35
g
práškový cukor
1
PL
maslo
Maslová plnka:
50
g
maslo
5
PL
smotana na šľahanie
60
g
práškový cukor
1
KL
vanilkový extrakt
Malinová plnka:
170
g
maliny
75
g
maslo
70
g
cukor
1
PL
citrónová šťava
3
ks
žĺtok
1
štipka
soľ
1
KL
vanilkový extrakt
Limetová plnka:
1
ks
limeta
40
g
cukor
10
g
maslo
1
ks
vajce
postup
1.
Plnka z arašidového masla: V hrnci rozpustíme arašidové maslo, primiešame normálne maslo a práškový cukor. Za stáleho miešania uvaríme hustejšiu hmotu, ktorú stiahneme z ohňa, necháme vychladnúť a nakoniec do plnky primiešame krémový syr.
2.
Maslová plnka: V miske najskôr rozmiešame maslo. Potom postupne zašľaháme smotanu na šľahanie, práškový cukor a vanilkový extrakt. Plnku vložíme na chvíľu stuhnúť do chladničky.
3.
Malinová plnka: V hrnci na miernom ohni rozpustíme maslo, pridáme maliny, cukor, citrónovú šťavu, žĺtky, štipku soli a vanilkový extrakt. Teplotu zvýšime, zmes stále miešame približne 5 minút. Potom ju odstavíme z ohňa, prepasírujeme cez sitko a necháme chvíľu stuhnúť v chladničke.
4.
Limetová plnka: V miske vo vodnom kúpeli rozmiešame vajíčko, cukor a limetovú šťavu. Zmes stále miešame a po cca 10 minútach by mala začať tuhnúť. Odstavíme ju z platničky, primiešame k nej maslo a necháme ju poriadne vychladnúť.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.