Rybacia nátierka z lososa a makrely
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
makrela
1
konzerva
losos
100
g
nastrúhaný tvrdý syr
podľa chuti
majonéza
trochu
chren
trochu
citrónová šťava
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Odkvapkané ryby roztlačíme, pridáme postrúhaný syr a podľa chuti chren a majonézu. Ochutíme citrónovou šťavou alebo octom. Dobre vymiešame a necháme vychladiť v chladničke.
2.
Podávame na krajcoch chleba alebo sendviča natretých maslom. Chlebíky ozdobíme pokrájanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.