Nátierka zo sardiniek a mäkkej salámy
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
sardinky v oleji
100
g
maslo
40
g
mäkká saláma
1
ks
uvarené vajce natvrdo
1
ks
sterilizovaná uhorka
1
ks
cibuľa
trochu
mletá sladká paprika
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
postup
Maslo vyšľaháme do peny, primiešame sardinky prelisované cez sito i s olejom, najemno pokrájanú salámu, postrúhanú uhorku a nadrobno pokrájané vajce. Zmes dobre premiešame a dochutíme nadrobno pokrájanou cibuľou, soľou, paprikou a niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy. Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.