Nátierka z tuniaka a zeleru
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
konzervy
tuniak
1
pohár
sterilizovaný zeler v oleji
1
ks
sterilizovaná kápia
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
chren
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
zelenina na ozdobu
postup
1.
Tuniaka dáme do misky a rozmiešame. Pridáme dobre odkvapkaný a nadrobno nakrájaný zeler, kapiu a cibuľu. Podľa chuti osolíme a primiešame postrúhaný chren.
2.
Nátierka bude pikantnejšia, keď ju pokvapkáme citrónovou šťavou.
3.
Ak sa nedá dobre roztierať, môžeme ju zriediť niekoľkými kvapkami nálevu zo zeleru alebo kapie.
4.
Podávame ju na krajčekoch chleba obloženého ľubovoľnou zeleninou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.