Pridať recept

Rýchla hydinová nátierka

ingrediencie

100 g
maslo
1 konzerva
hydinová paštéta
podľa chuti
soľ
trochu
worčestrová omáčka
trochu
nasekaná pažítka

postup

1.

Maslo vymiešame dohladka s paštétou, osolíme, ochutíme worcesterskou omáčkou a nadrobno nakrájanou pažítkou. 

 
2.

Podávame natreté na krajčekoch chleba alebo sendviča.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Kurací vývar
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu, ale lepší nebude. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Zasýti, zahreje, dodá cenné živiny, chutí výborne a väčšina z nás si bez neho nedeľný obed nevie ani len...
Kedy je najlepší čas na pitie kávy? Len málokto ju pije v tomto čase
Kedy je najlepší čas na pitie kávy? Len málokto ju pije v tomto čase
Väčšina ľudí vie, že tento nápoj kvôli obsahu kofeínu a jeho povzbudzujúcemu účinku nie je vhodné piť...
Ilustračné foto pr článok
Zamilujte sa v máji do pečenia
Nie nadarmo máj nazývame mesiacom lásky. Oslavujeme počas neho totiž nielen partnerskú lásku, ale aj materskú...
Recept na kolagénový vývar
Najpodceňovanejšia superpotravina. Používali ju už naše prababičky
Skrášľuje, posilňuje telo a výborne chutí. Pri pravidelnej konzumácii zlepšuje imunitu a má pozitívny vplyv...
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ako pripraviť cesto na palacinky, aby bolo chrumkavé a mierne nadýchané? Je možné pripraviť palacinky z tmavej,...
TOP
Skúsený šéfkuchár Martin Novák v televíznej relácii Na nože pomáhal reštauráciám zlepšiť kvalitu
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Poznáme ako skúseného šéfkuchára a nedávno získal aj cenu v ankete najlepších kuchárov na Slovensku. Zaujal...