FOTORECEPT: Jablkový koláč
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
postrúhaných jabĺk
400
g
polohrubej múky
300
g
cukru
2
ks
vajíčiek
1
ks
prášku do pečiva
2
dl
oleja
2
PL
kakaa
2
hrste
nasekaných orechov
džem, lekvár
poleva
postup
Na jeseň a zimu keď sa treba zbaviť jabĺk úplne skvelý, rýchly.
2.
Suroviny okrem džemu a polevy vymiešame. Cesto je husté netreba sa báť jablká si pustia pri pečení svoju šťavu. Plech vymastíme a vysypeme múkou. Pečieme na 180 stupňov 30 až 40 minút.
3.
Potrieme džemom podľa vlastného výberu ja som dala domáci ríbezlový.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.