Hubová nátierka s tvrdým syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvé huby
50
g
maslo
50
ml
sladká smotana
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
50
g
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Huby očistíme, nakrájame na tenké plátky a vložíme do rozohriateho masla. Za stáleho miešania ich dusíme, kým sa neodparí voda. Potom ich podlejeme smotanou zmiešame so soľou a korením a necháme prejsť varom. Do zmesi napokon vmiešame jemne nasekanú petržlenovú vňať.
2.
Natierame na krajčeky sendviča, posypeme strúhaným syrom a pokvapkáme maslom. Vložíme do rozohriatej rúry a zapečieme. Ak chceme skrátiť čas prípravy, krajčeky nezapekáme, ale syr vmiešame do horúcej zmesi.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.