Biskupský chlebík
stredná
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajce
120
g
práškový cukor
1
ks
citrón
30
g
hrozienka
30
g
kandizovaná pomarančová kôra
30
g
čokoláda
40
g
mandle
80
g
hladká múka
podľa chuti
strúhanka
postup
1.
Žĺtky vymiešame s polovicou cukru, pridáme sneh ušľahaný z bielkov a druhej polovice cukru, postrúhanú citrónovú kôru, citrónovú šťavu, hrozienka, pokrájanú pomarančovú kôru, posekanú čokoládu, postrúhané mandle a múku.
2.
Zľahka všetko premiešame a urovnáme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy a upečieme. Upečený a vychladnutý chlebíček môžeme poliať čokoládovou polevou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.