končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Anna L. (anka29) ID 111855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Grilované kuracie prsia na tymiáne s brusnicovou omáčkou[ recept č. 34918 zo dňa 30.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: kuracie prsia, soľ, mčk, grilovacie korenie, 2 strúčiky cesnaku, 1 ML tymiánu, olivový olej a trocha masla...na brusnicovú omáčku: brusnicový kompót, 1 dcl vody zahustíme 1 ML solamylu ...príloha: varená mrkva a karfiol POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si naporcujeme na tenké plátky, posolíme, okoreníme mčk a grilovacím korením, po-sypeme tymiánom a cesnakom nakrájaný na tenké plátky a polejeme olivovým olejom a necháme marinovať v chlade cca 1 až 2 hodinky. Po dvoch hodinkách rozplálime grilovaciu panvicu s pásikmi a poukladáme plátky masla a grilujeme kuracie prsia až kým sa nám nezobrazia pásiky. Medzitým si uvarime do chrumkava mrvičku a karfiol a pripravíme si omáčku. Brusnicový kompótik zahustíme 1 a 2 ML solamylu, po zovretí vypneme a servirujeme. Kuriatko je vláčne, nádherné voňavé a omáčka tomu dodá super šmrnc. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |