. .. .. .. .. .. .
. .

°°°Anglický koláč°°° - RECEPT 32201

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 142286 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


°°°Anglický koláč°°°


[ recept č. 32201 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


°°°Anglický koláč°°°


POTREBNÉ PRÍSADY

***Recept je z časopisu Dobré jedlo, je vynikajúci *** 3 vajcia, 200g práškového cukru, 2 lyžičky vanilkového cukru, 200ml oleja, 150g najemno postrúhanej mrkvy, 150g kompótového ananásu, 100ml ananásovej šťavy, 250g hladkej múky, 150g celozrnnej múky, 3 lyžičky škoricového cukru, 2 lyžičky sódy bikarbóny, 100g posekaných orechov, soľ, práškový cukor na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Vajcia s práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme olej, očistenú a postrúhanú mrkvu, nadrobno pokrájaný ananás a ananásovú šťavu.
2. Preosiatu hladkú múku zmiešame s celozrnnou múkou, so škoricovým cukrom, sódou bikarbónou, soľou, s orechmi a premiešame. Sypkú zmes pridáme k vyšľahaným vajciam s mrkvou a ananásom a premiešame.
3. Cesto rovnomerne rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme 15 až 20 minút pri teplote 175 °C. Koláč po vychladnutí nakrájame a posypeme práškovým cukrom.
<< Bart Simpson - pre šefina | °°°Anglický koláč°°° | Šunkovo-syrové slimáky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ľubica H. (lubkaaado) ID 43799 (29.9.2010, 9:54)
Ahoj Zuzka, chcela by som spýtať, čím by som mohla nahradiť celozrnú múku?
ODPOVEDAŤ
Zuzana P. (fialetta) ID 142286 (29.9.2010, 16:02)
No to veru neviem,ale myslím si že by sa nič nestalo,keby si dala len hladkú múku.Určite bude aj tak výborný!!!
ODPOVEDAŤ
Lucia J. (lucisek) ID 6057, mimibazar.sk/lucisek (29.9.2010, 8:56)
Toto pekavam uz roky. Je fakt vynikajuci, len dumam, preco ho v tom casopise nazvali anglicky *-) :-)
Inak, na zaver neposypam praskovym cukrom (to mi pride fadne a zbytocne sladke), ale natriem nan tvaroh vymiesany s vanilkovym cukrom a citronom. Mnam.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu