končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Miinka K. (miinka) ID 45774 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Pesto z rukoly[ recept č. 31918 zo dňa 22.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 100 g rukoly, 50 g píniových orieškov, šťava z 1/2 malého citrona, za hrsť nahrubo nastrúhaného parmezánu, 15 PL extra panenského olivového oleja, soľ POSTUP PRÍPRAVY 1. Lístky rukoly dobre premyjeme, rozložíme na čistú kuchynskú utierku/papierové utierky a usušíme. 2. Do nádoby dáme všetky suroviny okrem citronovej šťavy a ponorným mixérom pomixujeme na kašu. 3. Potom ochutnáme, prisolíme ak treba, pridáme citronovú šťavu a ešte zo 2 PL oleja. 4. Ešte raz pomixujeme, aby sa zmiešali suroviny. 5. podlľa chuti solíme, môžeme pridať ešte citr. šťavu a olej. Namiesto píniových orieškov som už použila aj lieskové, aj vlašské, bolo to ok. Namiesto rukoly môžete použiť iné bylinky: žeruchu, petržlen, špenát a typicky bazalku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (2.9.2011, 12:54) |
super receptík |
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (22.9.2010, 20:13) | |
ODPOVEDAŤ |
Gabriela J. (gabi1977) ID 1503 (22.9.2010, 14:30) | |
a mne prosim povedzte, naco take pesto pouzivate . Kupila som minule poharik bazalkoveho a teraz neviem, co s nim . Nasla som recepty len na cestoviny s pestom (nic ine tam neslo) to mi pripada, ze to musi byt take "o nicom" ... dakujem za rady | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (22.9.2010, 19:45) | ||
AHoj! môžeš ním natrieť napríklad aj kuracie plátky, na to dať šunku, preložiť, opiecť, dať zapiecť... alebo opečieš kuracie mäsko nakrájané na rezance/kocky, pridáš pesto, premiešaš, zaleješ smotanou a ešte povaríš.....alebo akékoľvek mäsko najrpv natrieť pestom a potom opekať.... dochutiť ním ryžu.... tiež na zdobenie hustejších polievok... na zapekané bagety... pizzu........ ja neviééém: pomôžte mi ešte | ||
ODPOVEDAŤ |
Gabriela J. (gabi1977) ID 1503 (28.9.2010, 10:48) | |||
vyzera, ze je to vsestranna "vecicka" .Dakujem krasne za radu, vyskusam to s tym maskom | |||
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (28.9.2010, 19:41) | ||||
ODPOVEDAŤ |
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (22.9.2010, 14:02) | |
Ja som robila pesto z bazalky, ale toto tiez vyzera chutne a zaujimavo | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (22.9.2010, 14:15) | ||
a ešte aj z medvedieho cesnaku! mala som na jar od môjho kolegu | ||
ODPOVEDAŤ |