. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie stehná na grécky spôsob - RECEPT 31097

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 156112 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


Kuracie stehná na grécky spôsob


[ recept č. 31097 zo dňa  ]


Kuracie stehná na grécky spôsob


POTREBNÉ PRÍSADY

2 kuracie stehná, 2 menšie cibule, 4 mrkvy, 2 jablká, 4 strúčiky cesnaku, 6 - 7 väčších zemiakov, grilovacie korenie, 2 lyžičky horčice, mčk, 1 ČL kari korenia, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky, cibuľu, mrkvu a jablká nakrájame na malé kocky*Všetko spolu premiešame, pridáme na drobno pokrájaný cesnak, soľ, grilovacie korenie, kari korenie, mčk, horčicu, olivový olej a premiešame*Pokiaľ máme čas necháme v chlade odstáť 0,5 hod.*Mäso osolíme, okoreníme mčk, grilovacím korením a kari korením*Jenskú misu vytrieme olivovým olejom, pridáme zeleninovú zmes a na ňu položíme stehienka*Pečieme cca 1 hodinu pri teplote 180 stupňov, potom odokryjeme a pečieme kým nám stehienka nechytia peknú farbu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pokrájaná zelenina.
Pripravené do rúry


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kvietková-narodeninová | Kuracie stehná na grécky spôsob | Zajko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea K. (andrea ko) ID 33610 (6.9.2010, 23:53)
Jednoduché a vynikajúce.dakujeme (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (7.9.2010, 7:52)
Andrejka, som veľmi rada, že vám chutilo. :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína G. (KAG) ID 51273 (4.9.2010, 13:25)
(clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (4.9.2010, 14:02)
ďakujem Katka, budem rada ak vyskúšaš
ODPOVEDAŤ
Jitka S. (jituskadablik) ID 30754 (4.9.2010, 0:40)
prosím co je to mčk? *-) (H)napadlo mě ...pepř?
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (4.9.2010, 1:36)
mleté čierne korenie.............ano,pepř (Y)
ODPOVEDAŤ
Alena K. (alenie3) ID 135571 (2.9.2010, 21:26)
to poznam a varievam je to fakt mnamka treba rohodne vyskusat a odporucam nechat odstat a na 2 den je to este lepsie :-)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (3.9.2010, 11:07)
Alenka verím, že na druhý deň to môže byť ešte lepšie, spoja sa chute (clamp)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (2.9.2010, 9:10)
Takéto pečené stehlienka robievam aj ja :-) je to super papaníčko (Y) (Y) (Y) a ani špinavého riadu nie je veľa ,-)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (2.9.2010, 16:57)
úplne s tebou súhlasím Helenka (Y)
ODPOVEDAŤ
Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (1.9.2010, 20:19)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (2.9.2010, 16:57)
Ďakujem Martinka
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (1.9.2010, 19:40)
mnaaaaaaaaam, super!!! (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (1.9.2010, 20:04)
no veru, super papaníčko, ďakujem
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu