. .. .. .. .. .. .
. .

***Bezlepkove syrovo-cesnakove stanglicky*** - RECEPT 30406

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZLEPKOVÁ DIETA

ID 113183 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


***Bezlepkove syrovo-cesnakove stanglicky***


[ recept č. 30406 zo dňa  ]


***Bezlepkove syrovo-cesnakove stanglicky***


POTREBNÉ PRÍSADY

Vsetko som robila od oka tak asi 0,5kg MIX B od Schär,asi 2,5dcl vody(vodu pridavajte podla potreby,aby cesto nebolo riedke),kocka kvasnic,2CL physilia,asi 2 PL oliv.oleja,1 vajce,stipka cukru,asi 1 CL soli,2CL oregana.Na plnenie:tvrdy syr,vajce,granulovy cesnak,oregano

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu s cukrom a kvasnicami nechame nakysnut.Zmiesame vsetky ingrediencie spolu.Vyvalkala som to medzi dvoma sackami potom som to pomucila z oboch stran,dala prec sacky a islo s tym dobre pracovat.Potrela som to vajcom, posypala postruhanym syrom a cesnakom.Prelozila som to cesto na polovicu a este raz na polovicu.Prebehla valcekom a vykrajovala som asi 1cm pasiky, ktore som skrutila.Polozila na papier na pecenie potrela vajcom a posypala oreganom.Piekla som to 20min pri 180st.

INSPIROVALA SOM SA TU V KATEGORII CHUTOVKY SU TAKETO STANGLICKY,
ALE RECEPT SOM MUSELA PRISPOSOBIT NA BEZL.DIETU.
Boli fantasticke a vyslo 18 kuskov.
<< "poker" | ***Bezlepkove syrovo-cesnakove stanglicky*** | Moja DRUHÁ s falošným marcipánom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.9.2010, 20:20)
Počuj dievča, ty obdivuješ moje koláčiky, ale veď ty dokážeš hotové bezlepkové zázraky (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F), ty si šikulka, veď piecť z bezlepkovej múky určite nie je jednoduchá záležitosť (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (16.8.2010, 10:04)
Ahoj Michala.
Tiež som bezlepkáčka, ak môžem tak poradím...pohánková múka je dobrá,ale trošku z nej redne cesto, dobré je, keď pridáš do inej bezlepkovej múky len trošku ( 2 PL) pohánkovej múky, napr. pre väčšiu výživnú hodnotu.
Psylium udrží bezlepkové pečivo viac vlhké a spôsobí, že sa tak nerozsýpa..tiež ho používam napr. do chleba. Kúpiš ho v lekárni. Ale býva aj s príchuťou, tak kúp neochutené. Dúfam, že sestre urobíš radosť..ozvi sa potom.
(hello)
ODPOVEDAŤ
Michala L. (mishel87) ID 60354 (14.8.2010, 12:48)
ahojte,

vyzera to fakt uzasne, preto by som sa chcela opytat, co je to ta physilia?
pride mi na navstevu sestra a ona ma bezlepkovu dietu, tak by som jej ich chcela urobit, urcite sa potesi.

kupila som dve muky- pohankovu a zmes na chleba, obe znacky bezgluten, poradite mi prosim z ktorej to bude lepsie?

dakujem velmi pekne
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (14.8.2010, 20:52)
Mishel, Physilium je vlaknina so Skorocelu indickeho.Ak ju tam nepridas nic sa nestane.S tou mukou asi neporadim lebo som nepracovala este ani s jednou.Ta Mix B s ktorou som to piekla ja je tiez v podstate na chlieb tak asi by som to vyskusala s tou zmesou na chlieb .Ak sa to rozhodnes vyskusat drzim palceky. :-)
ODPOVEDAŤ
Michala L. (mishel87) ID 60354 (14.8.2010, 21:50)
slavka,
dakujem velmi pekne, bud zajtra alebo cez tyzden to urcite vyskusam a potom dam vediet ako som dopadla
,-)
ODPOVEDAŤ
Zlatica T. (zlatúšik) ID 5950, mimibazar.sk/zlatusik (13.8.2010, 19:55)
hmmm, vyzerajú báječne, len uvažujem, čím ich naplniť, keď môj malý nesmie nič z mlieka - alebo ich len tak stočiť nenaplnené? Nebudú potom moc suché?
ODPOVEDAŤ
Katarína N. (Hugi) ID 54673 (14.8.2010, 8:10)
ano, nad tym som rozmyslala aj ja, kedze tiez nemozem ani syr ani soju... *-) Mozno potriet pred stocenim ochutenym roztopenym maslom /margarinom/ *-) *-) Ale asi bez nicoho budu naozaj prilis suche :^)
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (14.8.2010, 20:41)
Katka a Zlatka ja ich nabuduce vyskusam s paradajkovo-cesnakovo-oreganovou zmesou co davam na pizzu.Vsak vyskusajte.
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (12.8.2010, 8:48)
Ahoj Slávka, neboli suché?
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (12.8.2010, 12:24)
Ivanka vobec neboli suche.Mali sme ich vcera na veceru so salatom a dnes som si zobrala na desiatu.Skoro ako pizza-ochutene stangle v pizzerii.Za tepla boli samozrejme lepsie,ale aj dnes sme si s (X) na nich pochutili.
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (12.8.2010, 15:24)
Tak to ich potom rada vyskúšam. (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andy29) ID 44947 (11.8.2010, 21:10)
Slávka práve som pozerala tento recept v lepkovom prevedení a ty si mi nasadila chrobaka do hlavy ,-)Teraz ich budem musieť urobiť ako bezlepkové 8o| Ďakujem za receptík (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (12.8.2010, 12:29)
Andrejka ani mne nedali pokoj tie lepkove.Celkom som sa trafila v tom pomere ingriedincii.Len som cakala,ze nakysnu, ked som tam dala cele kvasnice.Len trolinku v rure "napuchli" mozno minimetrik.Bola to naozaj jedna basen.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu