. .. .. .. .. .. .
. .

Jednoduchý a rýchly slivkový kolač - RECEPT 30248

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 156112 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Jednoduchý a rýchly slivkový kolač


[ recept č. 30248 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Jednoduchý a rýchly slivkový kolač


POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky bezlepkovej múky (resp. 1 hrnček hrubej a 1 hrnček polohrubej múky), 1 kypriaci prášok do pečiva, 1 hrnček kryštáloveho cukru, 1/2 hrnčeka oleja, 1 hrnček zakysanky, 1 vajce, 1 škoricový cukor, 0,5 kg sliviek

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky prísady okrem sliviek a škoricového cukru zamiešame v hladké cesto*Vylejeme ho na plech pokrytý papierom na pečenie*Na vrch poukladámae umyté, odkôstkované a na polovicu prekrojené slivky*Posypeme škoricovým cukrom*Pečieme pri teplote 160 stupňov cca 40 min.


Základ receptu je od Emky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2088 ID 633, pričom som si ho trochu prispôsobila.
<< Zmrzlinky s karamelovym kremom | Jednoduchý a rýchly slivkový kolač | ZAPEKANÁ PLNENÁ PAPRIKA S CIBUĽKOU, ŠUNKOU A SYROM **SUPER DOBROTA** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia F. (Filky) ID 65983 (8.8.2010, 8:34)
Ivka ešte sa chcem spýtať akú bezlepkovú múku si tam dala??? schar alebo promix?????
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Filky) ID 65983 (7.8.2010, 21:08)
Ivi aj si ho zajtra spravím :) vyzerá božsky..........mňam
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (8.8.2010, 10:36)
Ahoj Lucka, dala som promix. Bol fakt dobrý, tá zakysanka spôsobí, že i koláč z bezlepkovej múky je jemný, vláčný a lahodný.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu