. .. .. .. .. .. .
. .

Banánova torta s parížským krémom - poťah z JOJO cukríkov / Silvinková 1. narodeninová tortička/ - RECEPT 29730

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 111855 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 89 návštěvníkov)


Banánova torta s parížským krémom - poťah z JOJO cukríkov / Silvinková 1. narodeninová tortička/


[ recept č. 29730 zo dňa  ]


Banánova torta s parížským krémom - poťah z JOJO cukríkov / Silvinková 1. narodeninová tortička/


POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus: 4 vajíčka, 200 g práškový cukor, 250 g hladká múka, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 1 PDP a 4 ČL /kopcovité/ kakaa......Čokokrém alebo parížsky krém: na 1 250 ml/ šľahačku 33ˇ% sa dáva 100 g čokoláda a 1 smetafix /ja som dala na varenie od figara/..2 až 3 násobná dávka.......Poťah: 1 bal. jojo cukríkov cca 100 g, 2 PL vody, šťava z 1/2 citróna, tuk na vymastenie, potravinárske farbivo, plus cera vo veľkosti vlašského orecha - modré a zelené, práškový cukorcca 400 g a potom 150 až 200 g, škrobová múčka na pomúčenie aby sa cesto nelepilo...

POSTUP PRÍPRAVY

Nafotila som detailný postup pre mamičky, pretože nie všade je to k dispozícií, verím že to pomože a poteší, že všetko nájdu pod jednou "strechou" ako sa hovorí. Ja som sa inšpirovala prácami Ivetky Š. /narcis/ - mramorový korpus a čokokrém /parížsky krém/ a poťah od Magdalena L. (meggienka) ID 798 - za čo dievčatám veľmi pekne ďakujem...samozrejme ja som si to prispôsobila môjmu drobcovi...verím, že sa poteší :o)))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

..z bielkov si vyšľaháme tuhý sneh, a potom pridáme 100 g práškového cukru...opať vyšľaháme...
...zvyšný cukor teda 100 g vymiešame so žltkami do penista...
..k vyšahaným žltkam s cukrom postupne pridáme olej všetko dobre zmixujeme mixérom, a hned pridáme horúcu vodu /nie vriacu!!!!....ja som dala vodu do kanvice a ked zovrela chvílu som počkala...každý má svoj spôbom ako/...
...pridáme múku zmiešanú s práškový cukrom /múku je dobre preosiať, aby tam neboli žiadne hrudky..zvykla som to robievať pri všetkých koláčikoch a skutočne sa to vyplatí/...k tejto hmote pridáme vyšľahaný sneh s cukrom a jemne premiešame....aby sa nám nevytratili tie bublinky...
..jednu tretinu cesta som si odobrala do menšej misy a dala som 4 ČL kakaa....takto máme pripravené cesta na mramorovanie...
..postupne nalievame cestička....1 PL kakaová hmota a 3 PL biela hmota...až kým sa forma nezaplní...samozrejme formu som vymastila tukom a posypala polohrubou múkou, na dno som ešte vystrihla kruh o priemere 26 cm papier na pečenie..istota, aby sa mi pekne torta oddelila od formy...
..upečený a vychladený korpus som predelila na 3 č asti.../korpus som robila 1 deň vopred/...
...taktiež den vopred si pripravíme krém, ktorý je potrebné poriadne vychladiť....tažke v mojom prípade 2 šľahačky a 2 100 g čokolády na varenie /figaro/ som dala pomaličky roztopiť...
...nechala som to pekne roztopené zovrieť a chvílu som to nechala varom, kým nezišli zopár bubliniek..a odstavila som...priebežne miešala...vychladené dala chladiť do chladničky a čakáme do druhého dňa...
..vychladené na druhý den ...pridala stužovač...smetafix a vymixovala mixérom do tuha ale veľmi krátko...
..na spodný korpus som natrela domáci ríbezľový džem...
...prichádza vrstva krému...
..naň poukladala banániky nakrájané na kolieska...opať prišla vrstva krému, a opakujeme daľšou vrstvou korpusu tentokrát bez lekváru...už iba krém, banány, krém, a korpus...
..takto vyzerala naplnená tortička...ešte nepoťahnutá krémom
..tu sa už chladí v chladničke potiahnutá krémikom :o)))) už sa teší na svoj nový modrozelený šat...xixi
..tak toto je príprava poťahu z jojo cukríkov...takte tanier som vymastila palmarínom, dala 2 PL vody, 3 PL modrého farbiva - tekuté, balík cukríkov, pokvapkala som ich citronovou šťavou z pol citróna, premiešala aby chytili modrý nádych a dala na minútku na 4 stupen do mikrovlnky...takto krásne nafučali...pozrite sa...
...horúcu masu som vsypala do 400 g práškového cukru a hnetacími metlami mixérom vy mixovala...ja som musela pridať ešte farbivo do požadovaného odtieňa....dala na chvíľku do chladničky aby masa nebola horúca...nevizeralo to vôbec vábne ale nakoniec sa práca ocenila xixixi...
...po vybratí z chladničky som pridala ešte cca 150 práškového cukru..ale pridávala som postupne cesto musí byť vláčne ani tvrdé ani tekuté aby sa nelepilo som podsypavala solamylom...
...tortu som položila na hrniec a na valček som zvinula cesto akokeby na závin a opatrne preniesla a položila na tortu...kraje som poobstrihovala a naprv som vyhladila vrh a postupne som jemnučko postupovala na boky aby nevznikla žiadna nerovzosť..zo zvyškom som si vyrobila srdiečka
..rovnako som postupovala pri zelenej farbe...a postupne som si formovala požadovaný tvar...
...tu som pomalym ukladaním začala tvoriť....jednotlivé srdiečka som prilepovala jemnučko vodičkou /nezabudnúť cestu musí byť pod fóliu - lebo veľmi rýchlo tvrdne/ a pracovať s menšími dávkami...koľko potrebujeme
...postupne naberalo to tvar...
...a takto to vyzerá ozdobené bielostriebornými perličkami :o))
..iný pohľad ...v reze dodám zajtra po narodeninovej oslave...dúfam, že stihnem nafotiť...
...tortička v reze..
...pripravené na papkanie...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Svadobné dvojičky | Banánova torta s parížským krémom - poťah z JOJO cukríkov / Silvinková 1. narodeninová tortička/ | barbie pre Stelušku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 28 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Monika T. (monka191) ID 302447 (4.9.2014, 20:34)
Príjemný dobrý deň.
Budeme veľmi radi ak sa zapojíte do súťaže o najkrajšiu tortu. Môžete vyhrať špičkový duálny mobilný telefón NOKIA 630 a veľa iných cien!Hlasovanie v súťaži spúšťame už zajtra o 19:00hod.Vaše fotografie môžete pridávať na stránke http://www.talentagent.sk/sutaz4.php
ĎAKUJEME ZA VAŠU AKTÍVNU ÚČASŤ!
ODPOVEDAŤ
dana h. (dannkah) ID 19330 (4.8.2013, 20:26)
Dobrý deň Anka. Váš postup je skvelý !! Ďakujem. Poradíte mi čo robiť ak nemám mikrovlnku? Ako by som mohla roztopiť MMF? Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (5.8.2013, 21:13)
Danka, až teraz som si všimla Vašu správičku - mikrovlnka tie cukríky pekne nafúkne, ale pri čokoverzii sa dájú teoreticky cukríky roztopiť vo vodnom kúpeli ale je to zdĺhavejšie, poprípade by som to častejšie premiešavala - taka "náhrada" mikrovlnky. Tak snáď som pomohla :o)) nech sa darí.
ODPOVEDAŤ
Milan K. (mino123) ID 161024 (4.8.2013, 9:36)
DObrý deň prajem :) Som Zuzana,váš recept vyzerá užasne :) ja by som sa chcela spýtať,že čo ste dávali to cesto na korpus do tej plechovej okruhlej formy na pecenie, že aké mala rozmery ,aka bola velka ,ja mam ale sa bojim ze tu najmensiu :( dakujem za odpoved
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (4.8.2013, 17:11)
Dobrý Zuzana, priemer tortovej formy 26cm, ak máte menšiu nevadí bude korpus vyšší a viackrát naplníte - aj tak sa dá :o)) nech sa darí /ja mám najmenšiu s priemerom 10 cm - tak určite máte väčšiu xixi/.
ODPOVEDAŤ
Milan K. (mino123) ID 161024 (5.8.2013, 13:12)
no mam som pozerala a ma 17,5 cca cm :D dakujem za pomoc :) |:o)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka24) ID 130939 (6.5.2013, 17:12)
dobry den, chcela by som vyskušať váš poťah z cukríkov, len sa toho dosť obávam, ako to dopadne, pozerala som si aj nejaké videa na nete a podľa toho čo som videla, tak sa to po roztopení dosť naťahuje, čo nato pomáha? len veľa cukru? ak som to dobre pochopila z toho videa, tak tam pani používala aj nejakú masť na potretie, a ešte sa chcem opýtať, ako dlho sa môže tento poťah držať v chladničke a kedy ho potom treba vybrať pred použitím, ďakujem
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (6.5.2013, 20:59)
Dobrý podvečer Stanka, takže čo sa týka poťahu. Po roztopení cukríkov, miešam tú masu s pridávaním práškového cukra drevenou vareškou potretú cerou, aby sa hmota až tak nelepila. Pridávam cukor a miesim dovtedy kým sa neurobí kompaktná hmota v tvare gule, preložím na dosku s preosiatým cukrom a dovtedy miesim, kým hmota nie pekne spracovaná, hladká, bez hrudiek a kým pije cukor - nesmie byť ani tvrdá ani príliš mäkká ale to chce asi len cvik. V chladničke vydrží v pohode mesiac až 3 mesiace - treba poriadne zabaliť do igelitu aby sa nedostal vzduch, potom opäť trochu zohriať v mikrovkle a premiesiť. Hrúbka poťahu je optimálna tak 4 - 5 mm aby sa poťah netrhal a pekne sa dalo s ním pracovať. Snáď som poradila a nech sa darí.
Anka
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka24) ID 130939 (31.5.2013, 20:34)
ďakujem veľmi pekne za rady, no ešte som sa k tomu nedostala, ale už to musím vyskúšať, lebo synátor má 15.6. narodky, tak si to chcem do vtedy vyskúšať, kúpila som si ale také práškové farbivá, len neviem teraz aké množstvo z toho mám použiť, je to 5 g balenie, neviete mi ešte poradiť, koľko asi z toho prášku mám použiť na jeden poťah?
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (31.5.2013, 20:43)
Záleži od toho aké práškové farby ste kúpili, pokiaľ tie čo bežne dosťať v potravinách či drogérii od Kovandovi - tie sú myslím v šáčku 5g balenie, tak tie som používala na začiatku pri práci s tortičkami tak pri roztápaní cukríkov dajte 1 zarovnanú kávovú lyžičku, príliš veľa farieb potom spôsobuje že sa hmota kruší. Ja najradšej v poslednej dobe používam gelové farby tie sa dajú kúpiť v int. obchodíkoch. Nech sa darí, pekný zvyšak dníčka. Anka
ODPOVEDAŤ
Lubica N. (lunarkadaf) ID 201838 (9.4.2013, 15:25)
Ked ste robila zelene srdiečka tak ste znovu roztápala cukríky,
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (9.4.2013, 16:54)
áno opäť som roztápala cukríky a farbila, alebo v poslednej dobe si nahrejem cukríky, potrebné množstvo odoberiem do druhej misky a nafarbím podľa potreby a pridám potrebné množstvo cukru, ja to už robím od oka.
ODPOVEDAŤ
Eva R. (evulienka221) ID 57451 (8.4.2013, 22:23)
Anka , veľmi pekne ďakujem (F) za tento receptík....Najprv som váhala, či tortičku vyskúšam, lebo nemám veľmi rada banány v zákuskoch, ale stále ma niečo lákalo.....a ešteže som ju vyskúšala....ja fantastická (Y) (Y) (clamp) (clamp) .... potiahla som ju omrvinkovým poťahom, ktorý bol tiež chuťovo báječný a síce som sa rozhodla vyskúšať aj poťah z Jojo cukríkov, ale ten sa mi vôbec nevydaril *-) .....nevadí .... o dva týždne robím (^) opäť, lepšiu tortu sme nejedli (Y) (zajic) ....ďakujem, ďakujem, ďakujem (hello)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (9.4.2013, 8:08)
Evka, tak to ma veľmi teší, že tortička chutila, a čo sa týka poťahu z JoJo cukríkov to chce len prax, ja som tiež len zo začiatku začala piecť tortičky pre mojich synov k narodeninám a postupne sa to u mňa prehlbilo viac.
Zaujímavé, u nás ide kombinácia banán a čoko na dračku xixi....takže držím pršteky, nabudúce sa poťah určite vydarí
Anka
ODPOVEDAŤ
júlia Z. (juliakamenska) ID 236645, mimibazar.sk/juliakamenska (24.1.2013, 13:11)
nerobievam torty,ale rada by som sa to naučila,nema mi kto poradit,dakujem!
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (24.1.2013, 19:24)
rozumiem, pokiaľ budem vedieť určite poradím, ja všetko študujem sama na internete a jasne skúšam a skúšam :o)
ODPOVEDAŤ
júlia Z. (juliakamenska) ID 236645, mimibazar.sk/juliakamenska (24.1.2013, 13:10)
chcem sa vas pekne opytat,ak by ste bola taka dobra,ked sa urobi masa-cesto a zistim,že je malo farbiva ,tak ako potom postupujem?pridam tekute farbivo a dam znova do mikrovlnky?dam aj vodu? a nakoniec cukor a znova metličkami vymixujem cesto?či ako prosim poradte mi......dakujem!!!
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (24.1.2013, 19:23)
Dobrý večer Júlia,
pokiaľ idete farbiť poťah z MMF - teda marschmalou cukríkov, pridávam primerane farbiva, pretože ak pridáte veľmi veľa tak sa to drobí takže opatrne, ja na sýtejšie odtiene používam mliečny marcipán tam sa toho nemusím obávať. /Pokiaľ dáte farbivo s cukríkmi do mikrovlnky a potom zistíte že je málo farbiva tak opatrne by som dala do hmoty metličkami premixovala a potom už pridala len cukor/. a ručne spracovala.
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (luli990) ID 249448 (23.10.2012, 16:40)
a este jedna otazocka [A] cim prilepujete ozdobky z mmf? mne to moc nedrzalo ,-)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (23.10.2012, 20:30)
ozdoby lepím vaječným bielkom :-p ,-)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (luli990) ID 249448 (23.10.2012, 16:37)
(Y) (clamp) ,-) vcera som robila prvu torticku a myslim, ze sa docela podarila.. (H)
len problem bol dostat potah na tortu... :-| nemate nejaky trik na to? dost sa mi to trhalo a potom som mala vsetko pocapkane cokokremom :-@..
dakujem za super receptik.. (^)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (23.10.2012, 20:28)
Blahoželám k prvej tortičke (^), (Y)...určite ste to zvládli super |:o)...čo sa týka triku na poťah, ja ich striedam viď ďalšie moje receptíky na torty, ale pri práci so všetkými hmotami používam potravinárske fólie, ktorými oblepím celý pracovný stôl poprášim práškovým cukrom, položim hmotu MMF opäť poprášim práškovým cukrom a dám navrch celého pracovného stola potravin. fóliu a tak rozváľam celý plát na požadovanú hrúbku a obvod ....odoberiem jednu fóliu a druhou fóliou si hmotu nadvihnem a poťahujem :-p :-p :-p (^)
ODPOVEDAŤ
Milan Širý (mila67) ID 231262 (22.9.2012, 18:52)
Ďakujem za skvely recept.... (Y),mamka ma narodky (F)..to bude prekvapko! (^)torta od chlapa (pack)
ODPOVEDAŤ
Ivka Š. (sirillka) ID 36988 (24.8.2012, 13:33)
ÚPLNE ÚŽASNÝ A PREHLADNÝ POSTUP AJ CELÝ NÁVOD....KLOBÚK DOLU!ĎAKUJEM ZA VŠETKÝCH,KTORÝM POMOŽE! (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (27.8.2012, 13:33)
Ďakujem veľmi pekne za tak chválivý a pekný komentárik, pevne verím, že tento môj návodik pomôže aj ostatným (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (4.6.2012, 9:33)
úžasný postup :-)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (7.6.2012, 14:41)
to ma veľmi teší, že pomôže (L)
ODPOVEDAŤ
Silvia C. (Blondieee) ID 45202 (16.12.2011, 13:07)
robila som to je skveláááááá, nadekorovaná až tak nie ale užasná....dakujem krasne........
ODPOVEDAŤ
Janka Č. (beeruska) ID 21112 (30.10.2011, 15:08)
Skvelý recept aj s postupom, včera som ju piekla a je mňamková, lepšiu tortu som nejedla (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (23.1.2011, 18:25)
anka torticka je uz zlikvidovana skusim ju sem hodit v najblizsich minutach :)
ODPOVEDAŤ
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (22.1.2011, 21:06)
ahoj anka robim akurat torticku, som vo faze 3 korpusov :-) :-) ale chcela by som sa spytat kolko asi bananov si pouzila? ze ci este mam ist do obchodu rano :-@ dakujeeem
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (23.1.2011, 17:53)
Barborka, mrzí ma, že som si komentárik nevšimla skôr ale bola som mimo, ja zväčšia použijem 4 banány /také väčšie/ ale to záleží od toho aké hrubé krájaš kolieska...pevne verím, že si mala dosť (L) (L) (L) alebo musela si behať ráno do obchodíku pre :-) :-) :-) :-) :-)...dúfam, že tortička splnila očakávanie |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Kristina A. (Kris75) ID 21463 (11.8.2010, 11:38)
Krasna torticka a super postup (Y) (Y) (Y)! Pod ten potah ale isiel iba ten parizky krem (slahacka + cokolada ) a nerobil ziadne problemy? Lebo dakde som raz citala, ze ten nie je vhodny pod MMF, ale ja nemam rada ziadny iny krem tak ako tento ,-).
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (11.8.2010, 11:56)
´dakujem veľmi pekne...veľmi sa tomu teším, že sa páči lebo tortu som piekla v takomto prevedení prvýkrát po dlhom odstupe rokov xixix...jasne davala som pod poťah iba tento krém, a nerobilo to problémy, navhčenými rukami /jasne vodou ,-) ,-) ,-)/ som vyrovnávala poťah...lepšie sa pracuje s týmto poťahom ako s falošným z marcipánu...môžeš mrknuť ked budem dnes ho dávať na MMB aj s postuppom pre iné mamičky....snaď poteší aj inšpiruje (^) (^) (^) (^) :-) :-) :-) |:o)
ODPOVEDAŤ
Kristina A. (Kris75) ID 21463 (12.8.2010, 22:12)
Dakujem za odpoved, urcite vyskusam, lebo jednu tortu som uz pokazila tym, ze som pod MMF davala nejaky iny krem (zjest sa to sice dalo, ale nebolo to ono). A ja sice ten MMF nemusim, ale moja mladsia dcerka nic ine z torty nezje, odkedy to ochutnala, chcela by piect kazdy tyzden tortu - samozrejme ruzovu :-).
ODPOVEDAŤ
Adriána B. (adrianaZA) ID 58439 (2.8.2010, 21:49)
Velmi pekne dakujem za detailny postup, presne taketo daco som tu dve hodiny hladala - chcem urobit prvy krat potahovanu tortu syncekovi na 1. narodeniny a vsade su len obrazky ako vyzerali - to ma vobec nezaujima, aj tak si to kazdy urobi nakoniec trosku po svojom.

100x vdaka :-)
ODPOVEDAŤ
Lucia M. (molucia) ID 25475, mimibazar.sk/molucia (10.9.2010, 17:33)
vidím, že nie som jediná :-) tiež tu sedím už asi 2hod a nikde nič |-) až teraz konečne to čo som hľadala |:o) |:o) |:o) |:o) veľká vďaka. tiež idem piecť našu prvú tortu, prvú poťahovanú (G) verím, že sa mi podarí a naše prvé narodeniny budú pre našu Sofi veľkým prekvapením (X)
... mala by som jednu otázku ohľadom prenesenia poťahu na tortu, ako to urobiť? namotám si to na valček a potom opatrne odmotávam *-) ? a ked sa hmota dáva na tortu, treba mať mokré ruky? moc ďakujem za rady :-$ :-$ :-$ :-$ (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (3.8.2010, 14:34)
Adrianka...veľmi rada s pomohla, lebo ja som vkuse surfovala pomedzi všetkými tortami a ako ty vravíš iba hotová fasada a postup nikde a človeku to veľmi nepomôže .....verím, že sa ti podarí a bude to pre tvojho synčeka tá najkrajšia tortička na svete, otom môžeš poslať foto nech sa pozrieme na tu paradu....teším sa s tebou :-) :-) :-) :-) :-p :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.7.2010, 1:06)
Anka ,zasluzis 1* za krasnu torticku a perfektny fotopostup. Torticka sa vydarila skvele (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (29.7.2010, 11:39)
ďakujem veľmi pekne za to ocenienie Adrianka.....to bola moja prvá tortička s týmto krémom aj touto hmotou...takže to bolopre mna niečo nové, ale na druhej strane obrovská výzva, dokázať že ak sa chce v šetko sa dá ..... [A] [A] [A] :-$ :-$ :-$ ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 28 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu