. .. .. .. .. .. .
. .

Syr-konečne sa mi podaril - RECEPT 28510

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 79911 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Syr-konečne sa mi podaril


[ recept č. 28510 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Syr-konečne sa mi podaril


POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

Včera sa mi konečne podaril syr.Ďakujem Zuzke-Zuzana M. (anaxamon) - a Margarétke -(pegy)
ktoré mi napísali,ako to nezorať.Je chutný,konzistencia správna a teraz sa kúpe v slanej vode..myslím ten syr:-)))
<< Vymyslený-narodeninový | Syr-konečne sa mi podaril | moja piata potahovana SRDCE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (19.2.2011, 17:40)
krasny |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (13.8.2010, 10:00)
Bozka, podaril sa ti!! super, velmi sa tesim (L) |:o) :-)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (30.8.2010, 20:27)
Dakujem,Zuzka (L) (L) (L)
A to len vdaka tebe a Margaretke,ze ste mi tak pekne nasepkali
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (21.6.2010, 18:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:36)
Ďakujem Yvett (L)
ODPOVEDAŤ
anet ž. (anetiq) ID 116205 (21.6.2010, 12:58)
je pekný a určite zdravší ako v obchode (Y)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:38)
Ďakujem,Anet (L)
Sama som bola prekvapená,ako chutil,aj keď sme ho mali na posedenie.Z 5 litrov sa mi zdalo málo /bolo ho asi 30dkg/...ale stálo to za tú námahu (Y)
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (13.8.2010, 12:40)
Bozi, syr vyzera pekne, ten postup je teda velmi zaujimavy ako citam, neviem, ake mas konkretne syridlo, pri akej teplote sa aplikuje a aka je odporucana doba zrazania. :-o 30 dk je velmi malo z 5 litrov. Z 5 litrov musis ziskat minimalne 600g syra. Ten syr asi chuti kyslo ze? pretoze nato aby syr, ktory robim ja, je po urobeni uplne sladky a ked ho chcem tahat na korbaciky, musim ho nechat nakysnut par dni. :^) :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (30.8.2010, 20:36)
No vidis Misko,aj ja som experimentovala.Pouzila som to iste syridlo,ako ty.A mas pravdu...bol trosicku kyselkavy,ale nie moc,ked sa tak rychlo zjedol.
Ale robila som aj dalsi a ten uz bol lepsi.A tiez sa mi zda,ze toho bolo najprv malo ....ale na dalsi pokus uz bolo syra 600gramov,ako sa patri.Korbaciky skusim nabuduce.
Sorry za tak neskoru odpoved,az teraz som si vsimla,ze mi bolo odpisane















(H) (H) :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (21.6.2010, 12:41)
Jóóóój (zajic) vyzerá úžasne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:38)
Ďakujem,Katka (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (21.6.2010, 6:37)
ten je super (clamp) kde najdem nan recept? *-)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:43)
Ďakujem,miška (L)
Tento recept mi poradila Margarétka/pegy/...posúvam ďalej,podaril sa mi na šup:

.
1. Mlieko vzdy necham (aj v lete na slabo pustenom radiatore asi 10 -12 hodin postat, alebo aspon pri izbovej teplote a syr robim vecer)
2. po podobnych skusenostiach si vzdy odlozim aspon 1-2 deci kysleho mlieka z predoslej varky a pridam do cerstveho mlieka na odstatie

3. Na asi 5 litrovu davku pridvam (striekackou )asi 1,5-1,7 ml syridla
4. riedka konzistencia je vtedy, ak je syridla malo, ak je mlieko "riedke" a ak je malo teple. Vo vasom pripade odporucam do malo zrazenej hmoty pridat trosku syridla a este trochu zohriat. Funguje to.

5. Aby sa hrudka podarila, treba ju scedenu nechat minimalne 2 hodiny kysnut pri izbovej teplote. Potom uz bezne taham syrove nite.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (21.6.2010, 7:08)
Ja ho mám v receptoch_Domáci syr,ak ti to pomôže. (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (21.6.2010, 0:36)
(Y) no vidiiiiis,sikovnica :-) krasne sa ti podaril. (L)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (23.6.2010, 23:45)
Ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu