. .. .. .. .. .. .
. .

Vynikajúca nátierka z údeného tofu alias treščia pečeň - RECEPT 2773

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 9166 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Vynikajúca nátierka z údeného tofu alias treščia pečeň


[ recept č. 2773 zo dňa  ]


Vynikajúca nátierka z údeného tofu alias treščia pečeň


POTREBNÉ PRÍSADY

stredne veľkú cibuľa-kocka droždia-maslo /alebo lyžica oleja/-údené tofu-mletá sladká paprika-soľčanka/alebo obyčajná soľ/-sójová omáčka /ja som dala shoyu/-strúčik cesnaku /nemusí byť, no ja som dala dva:)/-majoránka-citrón /taktiež nie je nutný/

POSTUP PRÍPRAVY

....tak táto nátierka ma úplne očarila, a keď som si ju na chlebíku pokvapkala citrónom chutila naozaj ako treščia pečeň..takže, kto ju má rád, hor sa do jej prípravy:)
Na masielku opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme rozmrvenú kocku čerstvého droždia a pár minút /kým nezačne pekne voňať -ako komu:)/pražíme. Droždie sa nám krásne rozpustí.Doteraz to vypadá ako klasická drožďová nátierka, no len doteraz :)...pridáme na hrubom strúhadle nastrúhané údené tofu, premiešame na sporáku pár minút ... To je , čo sa týka tepelnej úpravy, všetko. Potom už len pridáme pretlačený strúčik cesnaku, najlepšie, keď si ho pekne najemnučko pretriete so soľou, podľa chuti sójovú omáčku /asi polievkovú lyžicu/, červenú papriku a trošku majoránky. Natrieme na chlebík a môžeme pokvapkať citrónom.
Vynikajúca, zdravá, sýta a určite lacnejšia ako pravá treščia pečeň.
<< BE BE keksy | Vynikajúca nátierka z údeného tofu alias treščia pečeň | Hastrmani >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.3.2008, 20:13)
prave som dojedla natierocku.Prekvapila ma svojou chutou,bola skvela.....myslim,ze ju budem robit casto aj ked manzelovi drozdie smrdi.....ved prezije :-D :-D :-D.Skusala som na chlebik aj na hrianky.Svelaaaaaaaaaaa vec. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
vladimira g. (gottka) ID 2491 (9.11.2007, 11:59)
Lucia, natierka je super, prave som ju dorobila a natrela si ju na grahamovy rohlik...dakujem za skvely zdravy tip...kvoli detom som ju este trosku rozmixovala, ale to nemusi byt :-)))
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (10.11.2007, 16:01)
...som rada, ze chutila, moj nevdacny maly stravnik neocenil ani tuto :-| :-)..tak budem skusat dalej :-)
Lucia
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu