. .. .. .. .. .. .
. .

HOLUBKY alebo Plnený kapustný list - veľká dávka - pre Evu S - RECEPT 2758

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 23018 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


HOLUBKY alebo Plnený kapustný list - veľká dávka - pre Evu S


[ recept č. 2758 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Plnený kapustný list – veľká dávka

Potrebujeme:
1 hlávkovú kapustu/ česky zelí/, 1 kg kyslej kapusty/ zelí/, 1 kg bravčového pliecka,
300 g ryže, 3 vajíčka, trošku čierneho korenia mletého, soľ, vegeta, červená mletá paprika/ kyslá smotana/


POSTUP PRÍPRAVY

Plnený kapustný list – veľká dávka

Potrebujeme:
1 hlávkovú kapustu/ česky zelí/, 1 kg kyslej kapusty/ zelí/, 1 kg bravčového pliecka,
300 g ryže, 3 vajíčka, trošku čierneho korenia mletého, soľ, vegeta, červená mletá paprika

POSTUP:
Hlávkovú kapustu obaríme, tzv. necháme zovrieť vodu, vložíme kapustu, necháme nech zmäknú listy a vyberieme. Oberieme listy veľmi tvrdé časti nepoužijeme alebo vyrežeme. Uvaríme ryžu – ja to robím tak, že nechám zovrieť dostatok osolenej vody a do nej dám omytú ryž a uvarím ako cestoviny, pomelieme mäso a zmiešame s vajíčkami a ostatnými koreninami. Kyslú kapustu umyjeme vo vode a dobre vyžmykáme. Do veľkého hrnca dáme kyslú kapustu naspodok, potom naplníme kapustové listy plnkou z mäsa, ryže a korenín/ak sa nám zdá, že je plnka riedka pridáme strúhanku, ak je naopak tuhá zriedime horčicou alebo kečupom. Naukladáme naplnené listy na kyslú kapustu a takto ukladáme, ale nakoniec dáme navrch kyslú kapustu, podlejeme 0,5 l až 1 l vody a posypeme troškou vegety. Keď je všetko skoro uvarené, urobíme zápražku, ktorú tiež trošku ovegetíme a postupne pridávame do hrnca po bokoch. Alebo zalejeme kyslou smotanou
<< Vanilkové venčeky | HOLUBKY alebo Plnený kapustný list - veľká dávka - pre Evu S | Racionálne pečivo >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Pavol K. (Paľo) ID 41368 (20.2.2009, 14:26)
(skolak)
ODPOVEDAŤ
Alena B. (bosina) ID 47367 (23.1.2009, 21:05)
:-) :-D (H) ;-) :-$ [A] :-p (F) |:o) (dance)
ODPOVEDAŤ
Eva S. (pudlice) ID 26626 (24.12.2008, 19:27)
Moc Vám děkuji za recept je moc dobrý. (Y) (Y) (Y)A jsem za něj opravdu moc ráda.Přeji Vám pěkné Vánoce a štastný Nový rok.A omlouvám se že jsem Vám dřív nenapsala,nešel nám počítač.mějte se pěkně.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu