. .. .. .. .. .. .
. .

Vaječná nátierka s tvrdým syrom - RECEPT 27041

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 148612 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Vaječná nátierka s tvrdým syrom


[ recept č. 27041 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

5 natvrdo uvarených vajec, 200 g tvrdého syra na strúhanie, 100 g rastlinného masla, 4 lyžice tatárskej omáčky, 3 strúčky cesnaku, soľ, 1 šalátová uhorka

POSTUP PRÍPRAVY

Do misky na prípravu nátierky vložíme nahrubo postrúhané natvrdo uvarené vajcia, najemno postrúhaný tvrdý syr, rastlinné maslo, biely jogurt, tatársku omáčku, rozotreté očistené strúčky cesnaku, soľ podľa vlastnej chuti. Takto pripravené suroviny dôkladne premiešame a odložíme na chladné miesto alebo do chladničky na 20 až 30 minút.
Vychladenú nátierku potom ešte raz zľahka premiešame a natrieme na pečivo:)
Pozor na cesnak a tatárku,aby ste to s nimi neprehnali, lebo nátierka bude potom ťažšia na žalúdok.
<< Nátierka z tuniaka | Vaječná nátierka s tvrdým syrom | Sladká tvarohová nátierka s banánom a postrúhaným kokosom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu