. .. .. .. .. .. .
. .

"Prasacie uska" so sunkou a syrom - RECEPT 2620

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 5640 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)


"Prasacie uska" so sunkou a syrom


[ recept č. 2620 zo dňa  ]




POTREBNÉ PRÍSADY

1 listkove cesto, 100g struhaneho syra (napr. Gouda), 50g sunky, petrzlenova vnat (popripade ine bylinky), 1 zltko, mlete cierne korenie, pripadne sol...

POSTUP PRÍPRAVY

Nieco k dobremu vinku a k dlhemu veceru pri TV ... ;)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Sunku si narezeme na tenke pasiky. Syr nastruhame. Bylinky nasekame na drobno.
Zltko si rozmiesame s lyzicou vody.
Cesto si vyvalame na obdlznik.
Cesto si natrieme rozhabarkovanym zltkom.
Na cesto rovnomerne rozsypeme sunku...
... petrzlenovu vnat...
... a syr. Okorenime ciernym korenim, mozte aj troska osolit, ale v podstate ani nie je treba, lebo sunka a syr su slane!
Cesto si zrolujeme z dvoch smerov smerom do stredu vid. sipky ;).
Zrolovane cesto si zabalime do potravinarskej folie a odlozime do chladnicky asi na 20 min.
Po oddychnuti si vyhrejeme ruru na 220 C ( teplovzdusnu na 200C). Cesto rozbalime a rezeme asi 5mm siroke platky a ukladame na plech...
Pecieme asi 10-12 min do zlatozlta. Potom nechame vyhchladnut na mriezke...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< cestovinový šalát | "Prasacie uska" so sunkou a syrom | Deň a noc - vynikajúci koláč od babičky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (15.3.2009, 17:22)
recept chvalim,robila som ich viackrat a su super,rychle,jednoduche a chutne (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (17.3.2009, 22:34)
dakujem (H)
ODPOVEDAŤ
Miriam F. (Tymianka) ID 3816 (4.3.2008, 13:25)
Chystam sa to upiect....ale chcela som sa opytat, kedze som z listkoveho cesta este nepiekla...piect to na nejakych 200 st. alebo viac? :^)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (18.3.2008, 20:38)
treba piect na cca 200-220 C podla typu truby (H)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 (3.3.2008, 13:43)
Vyskúšané, len u nás nemáme moc radi listkové cesto, tak som si spravila kysnuté, ale ináč (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (*) (*) (*)
Všetci sa zalizovali až za ušami :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (27.2.2008, 18:56)
toto musi chutit paradne :-) :-P (hello) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (Onika) ID 15310 (26.10.2007, 18:19)
Vsetko mam doma tak mozem vypekat. Uz sa tesim na mnamku. Az mi sliny tecu. (PL) (PL) (PL)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (29.10.2007, 9:59)
dufam, ze chutilo ;-) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (26.10.2007, 14:48)
Vyskúšam.Vyzerá to dobre a hlavne jednoduché aj pre mňa. (Y) (Y)Vďaka za inšpiráciu.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu