. .. .. .. .. .. .
. .

KORENENÉ GRILOVANÉ KURA - RECEPT 26089

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 26305 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


KORENENÉ GRILOVANÉ KURA


[ recept č. 26089 zo dňa  ]


KORENENÉ GRILOVANÉ KURA


POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie stehná- /alebo polovičky kuraťa/ Marináda: na špičku noža šafrán, 1ČL hrubozrnná soľ, 2 nadrobno nasekané strúčiky cesnaku, 1 1/2ČL papriky, 1/4 ČL kajenského korenia, 2ČL mletého rímskeho kmínu, 1/2 ČL čerstvo mletého čierneho korenia, 1PL citrónovej šťavy, 1PL olivového oleja. 2 citróny, 2PL jemnozrnného cukru

POSTUP PRÍPRAVY

V mažiari si z ingrediencií vytvoríme zmes.
Na kurati urobíme pár šikmých zárezov. Marinádu natrieme na celú plochu kuraťa a do zárezov.
Vložíme do misy prekryjeme a vložíme minimálne na 2 hodiny do chladničky marinovať.

Pred grilovaním kura vyberieme, aby získalo izbovú teplotu.
Potom grilujeme.
Ak nie je po ruke gril, tak upečieme.


Citróny pozdĺžne prekrojíme na štvrťky, namočíme do cukru, a krátko ogrilujeme.

Podávame so šalátikom :-)))

Dobrú chuť !!!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Marináda - nádherná farba a božská chuť :-))))
Marináda na stehienkach a šup do chladničky "relaxovať"....
DOBRÚ CHUŤ :-)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Farebná fazuľová polievka-vhodná aj do 90 DD | KORENENÉ GRILOVANÉ KURA | POMARANČOVÝ ŠALÁT >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.4.2010, 17:26)
Katuska, tak sme cez vikend vyskusali a stehna boli vynikajuuuuuce (Y) dakujeme za super recept, urcite ho posuniem aj nasim,oni v lete griluju dost casto (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (26.4.2010, 18:59)
Som rada, že chutilo :-) ja sa chystám tiež na grilovačku a budem robiť celé kuriatka na plocho. Už som to robila a boli mňááááám. (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.4.2010, 17:08)
nooo - to sa mi páči Katka (Y) (Y) (Y) - mám rada takéto grilovance na všetky možné spôsoby (Y) (Y) (Y) - super, vyskúšame (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (20.4.2010, 19:28)
Ďakujem Martinka :-) :-) je to super aj ako celé kura rozkrojené a "prevalcované" ako plát v celku, po ugrilovaní sa naporcuje (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.4.2010, 15:55)
(Y) jejda, to vyzera paradne. v sobotu ideme na chatu a budeme grilovat, tak keby som si nalozila stehna (kuracie) do tejto marinady v piatok, do soboty budu ok, ze? :-p
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (20.4.2010, 16:00)
Jani, budú úplne super, kľudne aj 24 hodín v chladničke v marináde. Tak pekný víkend a dobrú chuť (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu